NOVO LETO NA INDIJSKEM OCEANU KRIŽARJENJE MED NAJLEPŠIMI OTOKI


MAVRICIJ, SEJŠELI, MADAGASKAR IN REUNION

Mavricij je za mnoge sanjska destinacija, z več kot 300 km peščenih plaž. Pred vami je izjemna priložnost, da na enem samem potovanju-križarjenju obiščete štiri države oziroma državice v INDIJSKEM OCEANU. Očarale vas bodo modrina neba in morja, bele peščene plaže in palme, ki ustvarjajo senco na vaši poti, ki se bo pričela na Mavriciju in vas dalje vodila na Sejšele, Madagaskar in Reunion. Povsod se bomo ustavili toliko časa, da boste lahko dežele tudi dodobra spoznali: tri dni se bomo ustavili na Sejšelih, enako tudi na Madagaskarju, za manjša Reunion in Mavricij pa sta predvidena po dva dneva. Na morju, ko bo ladja plula po modrem Indijskem oceanu, boste preživeli 4 dni. Glede na to, da je to edina ladja, ki bo v tem času plula med omenjenimi otoškimi skupinami, je povpraševanje veliko in rok za prijavo relativno zgodaj. Ne zamudite priložnosti in si zdaj rezervirajte vašo kabino na ladji! Ponudba je resnično mikavna in dopust popoln. Posredujte jo tudi vašim znancem in prijateljem. V njihovi družbi bo križarjenje še lepše!

1. DAN: MARIBOR – LJUBLJANA – BENETKE – PARIZ
Avtobusni prevoz iz Maribora in Ljubljane do beneškega letališča, od koder bomo popoldne poleteli proti Parizu in zvečer dalje proti Mavriciju. Nočni let.

2. DAN: PARIZ - MAVRICIJ
Zgodaj popoldne bomo pristali na Mavriciju. Po opravljenih carinskih obveznostih se bomo odpeljali do pristanišča in se vkrcali na ladjo. Po opravljenih formalnostih in nastanitvi v ustreznih kabinah bo prosto do večernega izplutja ladje.

3. in 4. DAN: NA MORJU
Ves dan bomo pluli po Indijskem oceanu in se prepustili užitkom na ladji. Odlična hrana, vroče sonce in veliko zabave!

5., 6. in 7. DAN: SEJŠELI – VICTORIA OTOK MAHE
Zjutraj bo naša ladja pristala v pristanišču Victoria na otoku Mahe na Sejšelih. Za mnoge popotnike so Sejšeli rajski in sanjski otoki, ki omogočajo prave robinzonske počitnice. Samostojno državo sestavlja 60 koralnih in 52 granitnih otokov. Otoki so deloma nedotaknjeni in nenaseljeni, deloma v zasebni lasti ali pa je na posameznem samo po en hotelski kompleks. Veliko otokov obroblja belo, peščeno, s palmami poraslo obrežje in prozorno morje. Ladja bo v istem pristanišču zasidrana vse do 13. ure sedmega dne križarjenja. Tri dni bo dovolj, da poleg otoka Mahe odkrijete tudi najbolj znana otoka Praslin in La Digue, na katera se boste lahko podali na enem od številnih fakultativnih izletih. Preostali čas pa boste lahko namenili kopanju in sončenju na eni izmed plaž na otoku Mahe.

8. DAN: NA MORJU
Na poti na Madagaskar boste lahko uživali v vročem soncu in se prepustili užitkom na ladji. Seveda na ladji ne bo manjkalo animacije, zabave, odlične hrane in še marsikaj!

9. DAN: NOSY BE – MADAGASKAR
Zjutraj bo naša ladja pristala na otočku Nosy Be, ki spominja na otoke v francoski Polineziji. Madagaskar je danes izjemno zanimiva mešanica indonezijskih, afriških, arabskih in evropskih prvin. Prevladujoča azijska prvina še danes odseva v starih indonezijskih tehnikah - terasastih riževih poljih, posebnih oblikah gradnje hiš in ladij, nacionalnem jeziku “malagasi”, ki jasno kaže na malajski izvor ter v kulturnem in verskem izročilu. Danes je mogoče etnično razlikovati 18 plemen, ki živijo na jasno začrtanih plemenskih območjih. Otok si boste lahko ogledali na enem od organiziranih in izbranih izletov. Zvečer bo naša ladja izplula v smeri Diega Suareza.

10. DAN: DIEGO SUAREZ – MADAGASKAR
Ob 8. uri bomo pristali v mestu Diego Suarez, ki se nahaja na severu Madagaskarja. Mesto je bilo pod francosko vlado več kot 50 let, kar se še vedno dobro opazi v njegovi arhitekturi. Je neverjetno mesto, ki ponuja veliko možnosti za rekreacijo in sprostitev. Udeležili se boste lahko katerega izmed fakultativnih izletov ali pa se preprosto prepustili sončnim žarkom na plaži. Ladja bo izplula ob 18. uri.

11. DAN: NA MORJU
Počitek in uživanje na ladji ter spremljevalni animacijski program.

12. DAN: TAMATAVE – MADAGASKAR
Današnji dopoldan bomo preživeli na vzhodni obali Madagaskarja. Pristanišče Tamatave je največje in najpomembnejše v deželi. Lahko se boste prepustili ritmom mesta ali pa se podali na enega od organiziranih izletov. Ob 15. uri bo naša ladja izplula v smeri Reuniona.

13. in 14. DAN: ST. DENIS - REUNION
Popoldne 13. dne bomo pristali v glavnem mestu otoka Reunion, ki je poznan kot Pariz Indijskega oceana. Je fascinantno in živahno mesto polno ekskluzivnih restavracij. Ladja bo na Reunionu zasidrana do 18. ure naslednjega dne. Torej bo dovolj časa, da se boste podali na katerega izmed fakultativnih izletov ali pa sami uživali v utripu tega mesta ali morda na kateri od bližnjih plaž.

15. DAN: PORT LUIS – MAVRICIJ
Dopoldne se bo ladja ponovno zasidrala na Mavriciju. Ves dan bomo lahko še ostali na ladji in koristili njihove storitve polnega penziona vse do izkrcanja naslednji dan. Morda se boste odločili za enega od organiziranih izletov do Kraljevega Botaničnega vrta, ki je eden najstarejših na svetu, saj je bil ustanovljen že leta 1769. Morda vas bo pritegnila narava, ki je na Mavriciju resnično radodarna: to je zanimiv vulkan Trou aux Cefs Extinct, jezero Sarced v Grand Bassinu, kjer boste imeli možnost okusiti različne vrste čajev, ali pa razgledna točka Black River Gorges, od koder se nam bo razprostrl čudovit pogled na stare gozdove otoka.

16. DAN: PORT LUIS – MAVRICIJ
Dopoldne se bomo izkrcali in z avtobusom odpeljali do našega hotela na obali. Ves dan bo prosto za uživanje na plaži. Bivanje v hotelu na osnovi polpenziona.

17. DAN: MAVRICIJ – PARIZ
Prosto v hotelu do popoldanskega prevoza na letališče in večerno-nočni let proti Parizu.

18. DAN: PARIZ – BENETKE – LJUBLJANA – MARIBOR
V jutranjih urah pristanek v Parizu in nadaljevanje leta do Benetk. Po pristanku v Benetkah sledi še avtobusni prevoz do Ljubljane in Maribora.

ODHOD: 22.12.2017 – 8.1.2018

ROK ZA PRIJAVO: glede na termin najkasneje do 15.6.2017 oziroma do zapolnitve prostih mest!

CENA: 3.590 EUR

CENA VKLJUČUJE:prevoz iz Maribora do beneškega letališča in nazaj, letalsko karto na relaciji Benetke – Pariz – Mavricij in nazaj, vse letališke, varnoste in RSF takse, ki na dan 10.4.2017 znašajo 535 EUR, vse prevoze po programu na Mavriciju, nastanitev za eno noč v hotelu s 4**** na osnovi pol penziona v dvoposteljnih sobah (doplačilo za enoposteljno sobo znaša 100 EUR, križarjenje po programu, pristaniške takse in zavarovanje prtljage na ladji v skupnem znesku 230 EUR, nastanitev na ladji v notranji dvoposteljni kabini doplačilo za zunanjo kabino pa 350 EUR po osebi, za kabino z balkonom pa 650 EUR po osebi, polne penzione na ladji, zabavni večerni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo bazena, fitnesa in savne na ladji, slovenskega spremljevalca, organizacijo potovanja, nezgodno zavarovanje potnikov in DDV.

CENA NE VKLJUČUJE: fakultativnih izletov in napitnin na ladji in izletih.

NAJMANJŠE ŠT. POTNIKOV: 25

Cena pri najmanj 20 plačanih potnikih je 3.690 EUR, pri najmanj 15 plačanih potnikih je 3.790 EUR in pri najmanj 10 potnikih je 3.890 EUR.

CEPLJENJA : za to križarjenje cepljenja niso potrebna.

Potovanje lahko izvedemo tudi z manjšim številom potnikov kot 10, vendar brez slovenskega spremljevalca.

Prijava na potovanje

Prijavite se tukaj in si zagotovite prosto mesto že zdaj!